کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 عوامل موثربر عدم کاربرد اینتزنت در فعالیتهای علوی دانشجویاى تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
سید مهدی میردامادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.4 K)

2 بررسی مقایسه قابلیتهای روانشناسی کارآفرینی، بر اساس سابقه فعالیتهای کارآفرینی در دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مطالعه موردی: دانشجویان کشاورزی دانشگاه تهران)
مجتبی سوختانلو؛ محمد شوکتی آمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.54 K)

3 بررسی شاخصهای اثرگذار منابع اطلاعاتی بر رفتار اطلاع یابی دانشجویان کشاورزی (مطالعه موردی: دانشجویان کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی ایران)
مجتبی سوختانلو؛ حمید موحد محمدی؛ احمد رضوانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.79 K)

4 بررسی سازه های موثر بر میزان استفاده هنرجویان رشته های فنی و حرفه ای کشاورزی استان تهران از فناوری اطلاعات و ارتباطات
حسن علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.99 K)

5 تحلیل موانع توسعه و تقویت کسب و کارهای اینترنتی در بخش کشاورزی(مطالعه موردی:استان اذربایجان شرقی)
روح اله ماقبل؛ کریم نادری مهدیی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (160.39 K)

6 ظرفیت سازی در ترویج کشاورزی از طریق مکانیسم ترویج مجازی.
رویا کرمی دارابخانی؛ ازاده خدابخشی
مشاهده مقاله

7 بررسی سازه های موثر بر میزان استفاده هنرجویان رشته های فنی و حرفه ای کشاورزی استان تهران از فناوری اطلاعات و ارتباطات...
حسن علیپور؛ محمد یعقوبی؛ مریم داغستانی