کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

-2974 سازوکارهای تزویج کشاورزی جهت گستزش کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی
مهتاب پورآتشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.85 K

-2973 بررسی نقش آگاهی و آموزش کشاورزان در توسعه کشاورزی ارگانیک در میان گوجه فرنگی کاران استان البرز
الهام صادقی، محمد خالدی، محسن شوکت فدایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.04 K

-2972 تبیین وضعیت دانش، نگرش و رفتار سبزیکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه: شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 696.75 K

-2971 مقایسه شیوه آموزش متداول با روش تلفیقی در اثرگذاری بر دانش و نگرش جوانان روستایی مورد مطالعه: دهستان رازآور کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک
عاطفه ملکیان، غلامحسین زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 698.19 K

-2970 نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان
فروغ علیقلی، خدیجه بذرافکن
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.84 K

-2969 اولویتبندی راهکارهای پذیرش سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
زهره معتمدی نیا، حسین مهدی زاده، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 521.5 K

-2968 بررسی چالشهای توسعه و به کارگیری کشاورزی ارگانیک در استان خراسان رضوی
سحر حبیب ز اده شجاعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 416.7 K

-2967 مقایسه ویژگیهای تولیدکنندگان محصولات سالم و متعارف در استان خوزستان
فروغ علیقلی، عبدالعظیم آجیلی، مسعود یزدان پناه، معصومه فروزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.26 K

-2966 موانع اجرای سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
کامران طاهرپور، حسین مهدی زاده، زهره معتمدی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.13 K

-2965 بررسی الزامات آموزشی واطلاع رسانی موثر برتوسعه وترویج کشاورزی ارگانیک
مجیدرضا خداوردیان، سیدمهدی میردامادی، مریم امیدی نجف آبادی، سیدجمال فرج اله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 922.8 K

-2964 امنیت غذایی و کاهش فقر در جامعه روستایی بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک
وحید کریمی، راضیه نامدار، صادق رحمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 190.94 K

-2963 کارشناسی ارگانیک به عنوان راهبردی از کشاورزی پایدار
سارا حاجی علیانی، ماریه صحرایی، سمانه سنجابی
مشاهده مقاله

-2962 ترویج پرما کالچر راه حلی برای پایداری زیست محیطی و افزایش امنیت غذایی: مطالعه موردی در ونکور آیلند کانادا
سیداحمد خاتون آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 581.66 K

-2961 تحلیل سطح دانش و آگاهی کشاورزان نسبت به شیوه ارگانیک: مورد مطالعه استان بوشهر
نوذر منفرد، مهسا فاطمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 917.55 K

-2960 نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک
مرجان واحدی، تیمور ناصری، مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 631.08 K

-2959 نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک.
مرجان واحدی، تیمور ناصری، مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 631.08 K

-2958 ترجیحات رسانه ای برنج کاران شهرستان لنگرود برای کسب اطلاعات از کشاورزی ارگانیک
فاطمه عسکری بزایه، زهرا مجیب حق قدم، فتح الله کشاورز شال
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.89 K

-2957 جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی روستائیان
الهام صارمی، علی اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 979.3 K

-2956 نقش ترویج و اموزش کشاورزی در توسعه کشاورزی ارگانیک به عنوان راهکاری برای افزایش کیفیت و سلامت محصولات غذایی
امیر افضلی گروه، رقیه جلیلیان، علی مشایخی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 123.15 K

-2955 بررسی و تحلیل میزان همبستگی عوامل موثر در پذیرش وگسترش کشاورزی ارگانیک
ریحانه ریاحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.79 K

-2954 تبیین وضعیت دانش نگرش و رفتار سبزی کاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه:شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور، مرضیه موسوی، علی سرخی
مشاهده مقاله اصل مقاله 214.4 K

-2953 بررسی نگرش سیبکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه: شهرستان میاندوآب)
شیرین گلباز، اسماعیل کرمی دهکردی، کبری کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 615.38 K

-2952 عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شالیکار نسبت به کشاورزی ارگانیک در استان مازندران
نازیلا فرزام
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.97 K

-2951 نقش دانش بومی در تولید محصولات ارگانیک
انسیه جعفری منش
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.6 K

-2950 بررسی استراتژی های موثر برای توسعه کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارکنان مراکز کشاورزی
محبوبه خیراللهی، علی اصغر میرک زاده، شب بو سهراب زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 135.72 K