کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

-74 سازوکارهای تزویج کشاورزی جهت گستزش کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی
مهتاب پورآتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.85 K)

-73 بررسی نقش آگاهی و آموزش کشاورزان در توسعه کشاورزی ارگانیک در میان گوجه فرنگی کاران استان البرز
الهام صادقی؛ محمد خالدی؛ محسن شوکت فدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.04 K)

-72 تبیین وضعیت دانش، نگرش و رفتار سبزیکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه: شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (696.75 K)

-71 مقایسه شیوه آموزش متداول با روش تلفیقی در اثرگذاری بر دانش و نگرش جوانان روستایی مورد مطالعه: دهستان رازآور کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک
عاطفه ملکیان؛ غلامحسین زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (698.19 K)

-70 نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان
فروغ علیقلی؛ خدیجه بذرافکن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.84 K)

-69 اولویتبندی راهکارهای پذیرش سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
زهره معتمدی نیا؛ حسین مهدی زاده؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (521.5 K)

-68 بررسی چالشهای توسعه و به کارگیری کشاورزی ارگانیک در استان خراسان رضوی
سحر حبیب ز اده شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.7 K)

-67 مقایسه ویژگیهای تولیدکنندگان محصولات سالم و متعارف در استان خوزستان
فروغ علیقلی؛ عبدالعظیم آجیلی؛ مسعود یزدان پناه؛ معصومه فروزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.26 K)

-66 موانع اجرای سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
کامران طاهرپور؛ حسین مهدی زاده؛ زهره معتمدی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.13 K)

-65 بررسی الزامات آموزشی واطلاع رسانی موثر برتوسعه وترویج کشاورزی ارگانیک
مجیدرضا خداوردیان؛ سیدمهدی میردامادی؛ مریم امیدی نجف آبادی؛ سیدجمال فرج اله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.8 K)

-64 امنیت غذایی و کاهش فقر در جامعه روستایی بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک
وحید کریمی؛ راضیه نامدار؛ صادق رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (190.94 K)

-63 کارشناسی ارگانیک به عنوان راهبردی از کشاورزی پایدار
سارا حاجی علیانی؛ ماریه صحرایی؛ سمانه سنجابی
مشاهده مقاله

-62 ترویج پرما کالچر راه حلی برای پایداری زیست محیطی و افزایش امنیت غذایی: مطالعه موردی در ونکور آیلند کانادا
سیداحمد خاتون آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (581.66 K)

-61 تحلیل سطح دانش و آگاهی کشاورزان نسبت به شیوه ارگانیک: مورد مطالعه استان بوشهر
نوذر منفرد؛ مهسا فاطمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.55 K)

-60 نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک
مرجان واحدی؛ تیمور ناصری؛ مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (631.08 K)

-59 نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک.
مرجان واحدی؛ تیمور ناصری؛ مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (631.08 K)

-58 ترجیحات رسانه ای برنج کاران شهرستان لنگرود برای کسب اطلاعات از کشاورزی ارگانیک
فاطمه عسکری بزایه؛ زهرا مجیب حق قدم؛ فتح الله کشاورز شال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.89 K)

-57 جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی روستائیان
الهام صارمی؛ علی اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (979.3 K)

-56 نقش ترویج و اموزش کشاورزی در توسعه کشاورزی ارگانیک به عنوان راهکاری برای افزایش کیفیت و سلامت محصولات غذایی
امیر افضلی گروه؛ رقیه جلیلیان؛ علی مشایخی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.15 K)

-55 بررسی و تحلیل میزان همبستگی عوامل موثر در پذیرش وگسترش کشاورزی ارگانیک
ریحانه ریاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.79 K)

-54 تبیین وضعیت دانش نگرش و رفتار سبزی کاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه:شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور؛ مرضیه موسوی؛ علی سرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.4 K)

-53 بررسی نگرش سیبکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه: شهرستان میاندوآب)
شیرین گلباز؛ اسماعیل کرمی دهکردی؛ کبری کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (615.38 K)

-52 عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شالیکار نسبت به کشاورزی ارگانیک در استان مازندران
نازیلا فرزام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.97 K)

-51 نقش دانش بومی در تولید محصولات ارگانیک
انسیه جعفری منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.6 K)

-50 بررسی استراتژی های موثر برای توسعه کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارکنان مراکز کشاورزی
محبوبه خیراللهی؛ علی اصغر میرک زاده؛ شب بو سهراب زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.72 K)