ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
28
-7649
سازوکارهای تزویج کشاورزی جهت گستزش کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی
مهتاب پورآتشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.85 K
-7648
بررسی نقش آگاهی و آموزش کشاورزان در توسعه کشاورزی ارگانیک در میان گوجه فرنگی کاران استان البرز
الهام صادقی، محمد خالدی، محسن شوکت فدایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
300.04 K
-7647
تبیین وضعیت دانش، نگرش و رفتار سبزیکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه: شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
696.75 K
-7646
مقایسه شیوه آموزش متداول با روش تلفیقی در اثرگذاری بر دانش و نگرش جوانان روستایی مورد مطالعه: دهستان رازآور کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک
عاطفه ملکیان، غلامحسین زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
698.19 K
-7645
نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان
فروغ علیقلی، خدیجه بذرافکن
مشاهده مقاله
اصل مقاله
311.84 K
-7644
اولویتبندی راهکارهای پذیرش سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
زهره معتمدی نیا، حسین مهدی زاده، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
521.5 K
-7643
بررسی چالشهای توسعه و به کارگیری کشاورزی ارگانیک در استان خراسان رضوی
سحر حبیب ز اده شجاعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
416.7 K
-7642
مقایسه ویژگیهای تولیدکنندگان محصولات سالم و متعارف در استان خوزستان
فروغ علیقلی، عبدالعظیم آجیلی، مسعود یزدان پناه، معصومه فروزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
303.26 K
-7641
موانع اجرای سیاستهای کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونیهای مرغداری گوشتی استان ایلام
کامران طاهرپور، حسین مهدی زاده، زهره معتمدی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
425.13 K
-7640
بررسی الزامات آموزشی واطلاع رسانی موثر برتوسعه وترویج کشاورزی ارگانیک
مجیدرضا خداوردیان، سیدمهدی میردامادی، مریم امیدی نجف آبادی، سیدجمال فرج اله حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
922.8 K
-7639
امنیت غذایی و کاهش فقر در جامعه روستایی بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک
وحید کریمی، راضیه نامدار، صادق رحمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
190.94 K
-7638
کارشناسی ارگانیک به عنوان راهبردی از کشاورزی پایدار
سارا حاجی علیانی، ماریه صحرایی، سمانه سنجابی
مشاهده مقاله
-7637
ترویج پرما کالچر راه حلی برای پایداری زیست محیطی و افزایش امنیت غذایی: مطالعه موردی در ونکور آیلند کانادا
سیداحمد خاتون آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
581.66 K
-7636
تحلیل سطح دانش و آگاهی کشاورزان نسبت به شیوه ارگانیک: مورد مطالعه استان بوشهر
نوذر منفرد، مهسا فاطمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
917.55 K
-7635
نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک
مرجان واحدی، تیمور ناصری، مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
631.08 K
-7634
نقش آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک.
مرجان واحدی، تیمور ناصری، مسعود عبدالهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
631.08 K
-7633
ترجیحات رسانه ای برنج کاران شهرستان لنگرود برای کسب اطلاعات از کشاورزی ارگانیک
فاطمه عسکری بزایه، زهرا مجیب حق قدم، فتح الله کشاورز شال
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.89 K
-7632
جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی روستائیان
الهام صارمی، علی اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
979.3 K
-7631
نقش ترویج و اموزش کشاورزی در توسعه کشاورزی ارگانیک به عنوان راهکاری برای افزایش کیفیت و سلامت محصولات غذایی
امیر افضلی گروه، رقیه جلیلیان، علی مشایخی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.15 K
-7630
بررسی و تحلیل میزان همبستگی عوامل موثر در پذیرش وگسترش کشاورزی ارگانیک
ریحانه ریاحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.79 K
-7629
تبیین وضعیت دانش نگرش و رفتار سبزی کاران نسبت به کشاورزی ارگانیک(مورد مطالعه:شهرستان باوی در استان خوزستان)
بهمن خسروی پور، مرضیه موسوی، علی سرخی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.4 K
-7628
بررسی نگرش سیبکاران نسبت به کشاورزی ارگانیک و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه: شهرستان میاندوآب)
شیرین گلباز، اسماعیل کرمی دهکردی، کبری کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
615.38 K
-7627
عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شالیکار نسبت به کشاورزی ارگانیک در استان مازندران
نازیلا فرزام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.97 K
-7626
نقش دانش بومی در تولید محصولات ارگانیک
انسیه جعفری منش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
169.6 K
-7625
بررسی استراتژی های موثر برای توسعه کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارکنان مراکز کشاورزی
محبوبه خیراللهی، علی اصغر میرک زاده، شب بو سهراب زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
135.72 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2